Навигација

Ко-процесуирање опасног отпада у фабрикама цемента

У просторијама Привредне коморе Србије, у организацији твининг пројекта „Унапређење управљања опасним отпадом у РС“, 29. марта 2017. године, одржана је трећа по реду радионица на којој је представљен садржај нацрта Интегрисаног плана за управљање опасним отпадом у Републици Србији.

Предлоге за развој и унапређење система управљања отпадом, стратешког планирања и оквира за реализацију управљања посебним токовима опасног отпада у складу са стандардима ЕУ, представили су представници Партнера на пројекту: Umweltbundesamt - Агенције за животну средину Аустрије и Савезног министарства за животну средину, очување природе, изградњу и нуклеарну безбедност Немачке.

Препозната као сигуран и поуздан партнер у збрињавању значајних количина опасног отпада, подршку успостављању Интегрисаног система управљања опасним отпадом дала је и Цементна индустрија Србије (ЦИС). Досадашње резултате, изазове и перспективе цементне индустрије у ко-процесуирању опасног отпада, представила је Дејана Милинковић, директор Удружења ЦИС.

Преузмите презентацију на српском језику и на енглеском језику.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/5/1.png
  • /uploads/attachment/vest/5/2.jpg
  • /uploads/attachment/vest/5/3.jpg
  • /uploads/attachment/vest/5/4.jpg
  • /uploads/attachment/vest/5/5.jpg